Solliciteer nu Pijl rechts

Senior Beheerder ICT Netwerk en Security

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40
Educatie
HBO
Afdeling
ICT
Salaris
€ 4.830 bruto per maand (40 uur, incl. FAB)

Mooie kans voor Netwerkbeheerder die méér wil dan bewaken en onderhouden: bijdragen aan de continue ontwikkeling van een innovatief waterbedrijf

Water winnen, zuiveren en leveren aan 5,7 miljoen klanten gaat gepaard met geavanceerde processen en productie-installaties, aangestuurd en gecontroleerd door al even complexe ICT-systemen en applicaties. Onze ICT-afdeling telt dan ook zo’n 100 professionals. Opvallend aan deze beheerfunctie bij Vitens is dat je naast het bewaken en onderhouden van de systemen ook de kans krijgt om nieuwe oplossingen te ontwerpen en te implementeren. Je werkt samen met je collega’s aan innovatie en ontwikkeling en brengt zo onze ICT systemen én jezelf op een steeds hoger plan. Natuurlijk hou je daarbij rekening met kosten en deadlines, maar… kwaliteit is dé prioriteit. Je gaat voor de beste oplossingen in hard- en software en krijgt bij ons alle ruimte om - al naar gelang je talent en je ambities - je eigen stempel te drukken op de ontwikkelingen.

Senior Beheerder ICT Netwerk en Security

Als beheerder bij Vitens zit je niet alleen in het Network Operations Center om problemen te voorkomen en zo nodig op te lossen. We verwachten echt jouw inbreng in de dagelijkse ontwikkelingen. Daarbij komt dat we in principe alles intern doen, waardoor er veel kennis in huis is. Je werkt nauw samen met onze eigen informatieanalisten, projectleiders en procesmanagers. Zij kloppen niet alleen aan als er iets mis gaat, maar juist ook als ze werken aan vernieuwing. Wij weten dat jouw betrokkenheid bij ontwikkeling van nieuwe technieken en processen later de implementatie en overdracht naar beheer een stuk gemakkelijker maakt. Kortom: je draait volop mee in een dynamische omgeving, waardoor elke dag anders is. Concrete werkzaamheden zijn:

 • borgen van technische continuïteit van de netwerken en optimale cyber security-voorzieningen;
 • deelname aan projecten die raken aan jouw werkveld (dat kan dus van alles zijn);
 • meewerken aan change management en het integrale testproces;
 • bewaken van prestatieniveaus, onderhoud en 2e en 3e lijns support aan ICT-collega’s;
 • bijhouden van marktontwikkelingen, kansen signaleren en projecten initiëren en uitvoeren.

Pak jij als ervaren beheerder eigenaarschap in een complexe omgeving?

De aard van de functie vraagt om méér dan een standaard beheerdersprofiel. Je bent door opleiding en ervaring in staat een complexe omgeving te managen, met onder andere een uitgebreid Cisco ACI netwerk, 250 locaties en 1500 gebruikers die veel verschillende applicatiesets gebruiken, deels op de eigen servers en deels in de cloud. Bovendien draai je innovatiegericht mee in projecten, waarbij je graag buiten de grenzen van je eigen discipline kijkt. Dit vraagt ook om assertiviteit en uitstekende sociale vaardigheden bij het presenteren van je ideeën. Je pakt het eigenaarschap van projecten en problemen en gaat steeds voor optimaal resultaat, ook als dat eens buiten kantoortijd moet.

Verder vragen wij:

 • HBO functioneringsniveau en/of HBO Opleiding en minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • geldig Cisco CCNP Routing & Switching certificaat, aanvullende certificaten welkom;
 • goede kennis van datacenters en cybersecurity (Cisco UCS)
 • diepgaande kennis van relevante protocollen en methodieken als BGP, OSPF en QoS;
 • collegiale, ondernemende en ontwikkelings- en oplossingsgerichte instelling;
 • je bent een stressbestendige doorzetter die verder kijkt dan de eigen discipline.

Inhoudelijk boeiend werk bij innovatiegericht bedrijf

Dit is echt zo’n functie waarbij het werk zelf het aanbod is. Om te beginnen draag je bij aan de continue levering van zuiver water aan miljoenen gezinnen en het bedrijfsleven.

Bovendien werk je met een gloednieuw, innovatief systeem met verschillende functies, verspreid over honderden vestigingen (plus de nodige thuiswerkers). Office 365, GIS, real time data uit winning, productie en levering… jij ondersteunt én innoveert de toepassingen, samen met je collega’s.

Bij Vitens werken we met persoonlijke carrièreplannen en reserveren we graag budget voor mensen die zich (vaak ook binnen werktijd) verder willen ontwikkelen. Wij bieden verder:

 • een functie in schaal 9 CAO WWB, max. € 3.966 bruto per maand voor 40 uur. Als vast element ontvang je 22% Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget, als je alles laat uitbetalen ontvang je € 4.830 bruto per maand (incl. FAB)
 • Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget is met vrije keuze voor geld en/of vrije tijd;
 • 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans;
 • ruimte en faciliteiten om flexibel te werken, thuis of op diverse locaties;
 • een inspirerende werkomgeving met bijzonder sympathieke collega’s in Zwolle;
 • kans om via Vitens Transfer Point voor paar maanden op een andere functie te werken;
 • kans op internationale uitzendingen via Vitens Evides International (VEI).

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat wij je identiteit controleren. Daarnaast vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zullen we om enkele referenties vragen. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Leg je zelf de eerste link?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Armando Goorman, contactgegevens zijn telefoon 06-12472164 en email Armando.Goorman@vitens.nl. Solliciteren? Gebruik onderstaande sollicitatiebutton om ons je CV met motivatie toe te sturen.

Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij winnen, zuiveren en leveren topkwaliteit, betaalbaar en duurzaam drinkwater aan 5,7 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland en aan enkele gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. Met 1.400 medewerkers, 93 productiebedrijven en ruim 49.000 kilometer waterleiding leveren we elk jaar zo’n 350 miljoen m3 schoon drinkwater. Daarbij werken wij nauw samen met alle mensen en bedrijven die wonen en werken in het land boven onze bronnen. Samen kunnen we ook op langere termijn zorgen voor een schone leefomgeving, een schone bodem, en dus ook voor schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.