Uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden Strategie & Programma’s

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
32-40 uur
Educatie
HBO/WO
Afdeling
Asset Management

De uitdaging

Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat komende generaties ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Daarom werken we bij de afdeling Asset Management hard aan het duurzaam veiligstellen van de drinkwatervoorziening op middellange en lange termijn.

Als onderdeel van het team Strategie & Programma’s (S&P) draag je bij aan het ontwikkelen van strategie, beleid en plannen voor onze infrastructuur van bron tot kraan en houdt je je bezig met het realiseren hiervan gezamenlijk met de operationele afdelingen.

Aanbod stage- en afstudeeropdrachten

Graag komen we in gesprek met jou om een match te creëren tussen waar jij je in wilt ontwikkelen en de vraagstukken die wij te bieden hebben.

 

Concreet bieden we momenteel de volgende twee mogelijkheden:

 

Stage ‘predictive maintenance’

 

 • Volg jij een technische HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde) en ben je op zoek naar een interessante stage? Dan bieden wij je de mogelijkheid om samen met ervaren collega’s bij te dragen aan de optimalisatie van onderhoudskeuzes met betrekking tot onze infrastructuur.
  Om te kunnen voorspellen wanneer we optimaal gezien onderhoud moeten plegen aan onze infrastructuur is data nodig. Om de juiste data beschikbaar te hebben, moeten allerlei acties worden ondernomen (bijv. beoordelen wat de staat van de infrastructuur op dit moment is). Samen met een team ga jij hiermee aan de slag. 
    

 

Afstudeeropdracht ‘Relatie nieuw ERP systeem en investeringsprognose’

 

 • Ben jij iemand met een academische studierichting gerelateerd aan DataManagement / ICT? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren naar en advies te geven over de relatie tussen het voor Vitens nieuwe informatiesysteem (SAP4HANA) en de investeringsprognose voor bovengrondse infrastructuur.

 

Daarnaast gaan we graag in gesprek met jou als je een HBO/WO opleiding volgt en een bijdrage wilt leveren op één van de volgende thema’s:

 

 • Risicomanagement
 • De drinkwaterinfrastructuur van de toekomst
 • ISO 55001 (certificering) / Effectief assetmanagement: het maken van optimale keuzes ten aanzien van onderhouden, vervangen en investeren.

Kennis en vaardigheden

Wij verwachten van jou dat je:

 

 • goed samenwerkt in teamverband, maar ook zelfstandig te werk kunnen gaan;
 • beschikt over kritisch en analyserend denkvermogen;
 • bevindingen op een doeltreffende een aansprekende manier kunt communiceren;
 • je herkent in de kenmerken ‘hands on’ en ‘resultaatgericht’.

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou goede begeleiding, een open en collegiale werksfeer, een uitdagende opdracht en een kans om bijdrage te leveren aan de toekomstige drinkwatervoorziening. Bovendien ontvang je een vergoeding voor je inzet.

 

Je standplaats is Zwolle. Afhankelijk van de opdracht zal je ook op andere locaties binnen Vitens werkzaam zijn. Er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats.

Solliciteren

Interesse? Stuur dan je CV met motivatie op door middel van onderstaand sollicitatie button.

Benader voor meer informatie over de stage- en afstudeermogelijkheden, Anne Rietberg anne.rietberg@vitens.nl | 06-55701660

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.