Adviseur Beleid en Expertise HR, Leren en Ontwikkelen

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
32 uur
Educatie
WO
Afdeling
HR
Salaris
Maximaal € 82.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Je ontwikkelt beleid en instrumenten op het gebied van leren en ontwikkelen. Je geeft advies en levert expertise aan de directie, het management en je HR collega´s. Je sluit hierbij aan bij de maatschappelijke opgaven en realisatie van de strategie en organisatie doelstellingen. 1 van de 7 strategische initiatieven betreft leiderschapsontwikkeling. Je rolt het plan van aanpak uit gericht op collectief leiderschap als wel op persoonlijk leiderschap voor directie, leidinggevenden en teamhoofden.

De functie

• Je rapporteert in deze functie aan de Manager HR.
• Je maakt deel uit van het HR MT.

Als Adviseur Leren en Ontwikkelen heb je 4 aandachtsgebieden:

Leren en ontwikkelen:
• Je vertaalt thema’s, trends en leervragen naar een ontwikkelaanbod in de domeinen: Leiderschapsontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Verandermanagement en verandervermogen en Talentmanagement.
• Je voert de regie op uitvoering van de programma´s en adviseert over specifieke ontwikkelacties.
• Je organiseert de 2-jaarlijkse Managers- en MT-dagen.

Beleidsadvies:
• Je signaleert en analyseert trends en ontwikkelingen in de markt en bij Vitens en adviseert directie, management en HR advies hierover.
• Je doet beleidsvoorstellen met de focus op kwalitatieve ontwikkeling van alle leidinggevenden en medewerkers.
• Je zorgt voor het ontwerpen, uitvoeren, evalueren en (door)ontwikkelen van Vitens brede leeractiviteiten.
• Je maakt het strategisch opleidingsplan.

Projectmanagement:
• Je bent projectleider van complexe projecten die jij initieert waarmee je uitvoering geeft aan organisatiedoelstellingen. Je betrekt relevante doelgroepen uit de organisatie voor ontwerpteams of werkgroepen voor borging van kwaliteit en draagvlak. Voor bijvoorbeeld het project ´De integere organisatie´ is samen met leidinggevenden een dilemma spel ontwikkelt.

Contract en relatiebeheer:
• Je doet de inkoop, contract- en relatiebeheer van externe leveranciers binnen jouw expertise.

Kennis en vaardigheden

• Afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld: HRM, Bedrijfskunde, Onderwijskunde, A&O Psychologie.
• Aangevuld met relevante opleidingen/cursussen in het vakgebied (bv verandermanagement, coaching, leren en ontwikkelen, faciliteren).
• Minimaal 8 jaar ervaring als Adviseur Leren en Ontwikkelen.
• Stevige gespreks-en sparringpartner op directieniveau.
• Ervaring met het begeleiden van veranderprocessen en faciliteren van processen.
• Zelf organiserend, executiekracht en resultaatgericht.
• Je hebt visie, analytisch vermogen en reflecteert.
• Relatiegericht, empathisch en beïnvloedend vermogen.

Arbeidsvoorwaarden

• De functie is ingedeeld in schaal 12 (max. € 5.611,- bruto per maand) van de WWB cao;
• Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 23%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
• Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren;
• Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International;
• Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken is onderdeel van het werken bij Vitens. De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld;
• Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage;
• Vanuit de functie van Adviseur Leren en Ontwikkelen beschik je over een persoonlijk mobiliteitsbudget van maximaal € 5.000,- per jaar voor woon-/ werkverkeer en zakelijke reizen (€ 0,19 per km).

Bijzonderheden

De behandeling van deze vacature wordt verzorgd door Bureau Blaauw. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilonka van Dijk (Bureau Blaauw) via telefoon 020-4723908 of 06-1300 2320.
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Bij aanvang bieden we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband.

Een assessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure;

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie voor 18 februari 2019 via onderstaande sollicitatiebutton naar Ilonka van Dijk (Bureau Blaauw).

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.