Adviseur klantinteractie en klantenservice

Standplaats
Arnhem
Aantal uren
32 - 40 uur per week
Educatie
WO werk- en denkniveau (aantoonbaar)
Afdeling
Klant & Facturatie
Salaris
Maximaal € 67.000,- bruto per jaar incl. FAB (flexibel arbeidsvoorwaardenbudget)

De uitdaging

Wat doe je als ruim 7 miljoen klanten aan je gebonden zijn? Als ze geen keuze hebben voor hun drinkwaterleverancier? Precies! Dan zorg je extra goed voor ze. En dat is waar we bij afdeling Klant & Facturatie iedere dag hard aan werken. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen; zowel onze Vitens klanten, als de ruim 2,5 miljoen Evides klanten waar we de klantenservice voor leveren. Juist omdat onze klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor hen. Welke reis maken zij? Wat is hun behoefte? Wat is de impact van de razendsnelle digitalisering? Hoe zorgen we ervoor dat de collega’s met direct klantcontact hier goed in worden ondersteund met behulp van praktisch uitvoerbaar beleid en opleidingsconcepten? Dit zijn zomaar enkele vragen waar je je als (beleids)adviseur van de afdeling Klant en Facturatie mee bezig houdt. Daarnaast zorg je er met jouw team voor dat we op dit gebied compliant zijn en onze contracten worden beheerd.

De functie

Als (beleids)adviseur bij de afdeling Klant en Facturatie ben je samen met drie mede-adviseurs en een Teammanager DE specialist op het gebied van klantinteractie en klantenservice. Je vergaart kennis, signaleert trends, organiseert diverse bijeenkomsten en treedt op als procesbegeleider. Je initieert experimenten en projecten, vertaalt strategie naar toepasbaar beleid en concepten en helpt bij de implementatie. Je drukt een duidelijke stempel op de Vitens strategie met betrekking tot klantinteractie. Het pallet aan aandachtsgebieden is breed: het ene moment werk je aan vraagstukken op het gebied van kanaalstrategie en – sturing, het volgende moment ben je met gemeenten in gesprek over vroeg signalering. Je collega heeft onlangs een sessie georganiseerd om het beleid rondom meteropname te evalueren en buigt zich over een stuk contractmanagement en een ander teamlid zal het proces rondom het afdelingsjaarplan faciliteren. In samenspraak worden de taken verdeeld.

Jouw profiel

Je hebt WO werk- en denkniveau en minimaal vier jaar ervaring met het ontwikkelen van beleid, het opzetten van experimenten en het ontwikkelen van vernieuwende services gebaseerd op de behoefte van de klant. Daarnaast beschikt je over specialistische kennis gericht op klantprocessen en beleids- en ontwikkelingsprogramma’s. Je hebt ervaring met projectmanagement, bent een onafhankelijk denker en kan pragmatisch doelstellingen omzetten naar meetbare en resultaatgerichte kaders.

 

Als facilitator ben Je in staat om vernieuwende werkvormen toe te passen. Je werkt graag samen en maakt complexe zaken simpel.

Bijzonderheden

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden kent Vitens een aantrekkelijk secundair pakket, zoals Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget, Inzetbaarheidsbudget en Employabilitybudget, ruime verlofregeling en er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een laptop en smartphone.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Gebruik de sollicitatieknop om jouw interesse kenbaar te maken. Bureau Sterksen verzorgt de eerste selectie. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Danny Jansen via danny.jansen@sterken.com of +31 6 81335523.

Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is.

 

Vitens is volop in ontwikkeling om haar strategische doelen te behalen. Denk jij dat jij hieraan een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.