Adviseur Communicatie

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
32 uur
Educatie
HBO/WO
Afdeling
Communicatie
Salaris
Maximaal € 54.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

De afdeling Communicatie van Vitens is een stafafdeling met ongeveer 15 fte. De afdeling adviseert over- en faciliteert in de wijze waarop het communicatief vermogen van Vitens het best tot z'n recht komt. Wij richten ons op interne klanten, externe klanten, stakeholders en de media. De afdeling is verdeeld in de aandachtsgebieden content en newsroom, campagnes en projecten en verandercommunicatie.

De functie

Binnen de kaders van de strategie van Vitens en reputatiemanagement functioneert de Adviseur Communicatie als linking pin en partner in business op project- en programmaniveau vanuit een specifiek aandachtsgebied.

Je ontwikkelt het communicatiebeleid ten behoeve van de realisatie van de ondernemingsdoelstellingen. Je rapporteert aan de Teammanager en bent onderdeel van het aandachtsgebied campagnes en projecten.

Je verantwoordelijkheden:

Beleid

  • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van het communicatiebeleid. Levert vanuit campagnes en projecten input voor het jaarplan van de afdeling.

Advies

  • Is accounthouder en partner in business voor de afdeling Klant en Facturatie op project- en programmaniveau. Is in die hoedanigheid volwaardig gesprekspartner voor lijn- en projectmanagers.
  • Zorgt als adviseur voor input in communicatieprojecten en programma’s vanuit de business.
  • Is mogelijk gekoppeld aan een dossier (bijv. Precario), benoemd volgens het huidge issuemanagement.
  • Adviseert gevraagd en ongevraagd lijn- en projectmanagers en gebruikers van digitale media over de inzet, toepassing, verbetering/vernieuwing, zowel in de interne communicatie (dialoog, kennisdeling) als in de externe communicatie (multichannelstrategieën).

Projectmanagement

  • Stelt in opdracht communicatieplannen en/of –programma’s (incl. planning en budget) op voor campagnes of projecten.
  • Is zelfstandig trekker van campagnes/projecten/activiteiten binnen het specifieke aandachtsgebied. (Bijv. winter/ zomeracties)
  • Levert bijdragen aan de in- en/of externe informatievoorziening van relevante partijen binnen en buiten Vitens via multichannelkanalen (print, digitaal).
  • Bewaakt het (deel)budget voor een toegewezen project of activiteit.

Bijzonderheden

Deze functie maakt deel uit van de crisis- en/of calamiteiten organisatie. Het verrichten van telefonische en standaardconsignatiediensten maakt onderdeel uit van de functie.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een afgeronde studie op HBO- of WO-niveau richting communicatie en toepassing. Daarnaast heb je 3-5 jaar relevante werkervaring en heb je vakkennis op beroepsniveau BNP 3. Je bent een klantgerichte en resultaatgerichte adviseur met visie, je bent sensitief en kan goed plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 9 (max € 3701,- bruto per maand op fulltime basis) van de WWB CAO. Indicatie voor het bruto maximum fulltime jaarsalaris inclusief ons flexibele arbeidsvoorwaardenbudget bedraagt € 54.000,-. Het betreft een baan voor 32 uur per week. Standplaats Zwolle.

Verder is er ruimte voor groei, ontwikkeling en specialisatie.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barbara van der Velden, teammanager communicatie. Te bereiken op 06-10672946 of barbara.vandervelden@vitens.nl.

Stuur je CV en motivatie of vragen voor 19 maart a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

Over Vitens

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf een grote verantwoordelijkheid. En die neemt Vitens zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren.

Om onze klanten de continuïteit en kwaliteit van drinkwater met de passende service te blijven bieden, verbetert en innoveert Vitens voortdurend. Maar de grondwaterbronnen, de oorsprong van ons kraanwater, zijn kwetsbaar.

Vitens doet er alles aan om de bronnen schoon te houden en schoon te krijgen. Daarvoor moet de grond en alles erboven ook schoon zijn. Maar dat kan Vitens niet alleen. Vitens gelooft in de kracht van samenwerking. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen – nu en in de toekomst – kan genieten van een schone leefomgeving en daarmee van kraanwater van de hoogste kwaliteit. Onze primaire levensbehoefte. Vitens verbindt, agendeert en deelt haar kennis.

Vitens is volop in ontwikkeling om haar strategische doelen te behalen. Denk jij dat jij hieraan een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.