Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Medior HR adviseur

  Zwolle en Leeuwarden
  32 uur
  Academisch

  Wij zoeken een energieke Medior HR adviseur die ons komt versterken. Ben jij die doortastende Medior HR adviseur die zich opstelt als partner in business voor het Laboratorium en Winnen & Zuiveren die wij zoeken?

  Lees verder

 • Omgevingsmanager

  Zwolle
  40 uur
  Universitair (Geologie, Hydrologie, Waterbeheer, Planologie of aanverwante studierichting)

  Omgevingsmanager die weet wat er buiten en binnen speelt!

  Lees verder

 • Teammanager Advies en Analyse ICT

  Zwolle
  40 uur
  HBO/WO

  Uitdagende managementfunctie op het snijvlak van business en ICT. Gericht op het in kaart brengen, analyseren en realiseren van vernieuwingen in de informatievoorziening m.b.v. ICT oplossingen. Dit binnen een functioneel en technisch zeer brede ICT o...

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder OPIR

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  We zoeken iemand die het totale functioneel beheerlandschap overziet. Iemand die proactief is en zorgvuldig de effecten voor de andere ICT gebieden en business vertaalt naar een heldere begrijpbare boodschap.

  Lees verder

 • Adviseur risicomanagement / senior auditor

  Zwolle
  40 uur
  Hbo

  Wij zoeken een communicatieve adviseur risicomanagement / senior auditor die zich graag bezig houdt met het uitvoeren van interne audits. Je voert volgens een zelfstandig opgesteld werkplan op gestructureerde wijze audits uit op bedrijfsprocessen, be...

  Lees verder

 • Open sollicitatie

  Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar heb je toch interesse om te werken bij een dynamisch en grensverleggend bedrijf?

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.