Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Traineeship

  Zwolle
  40 uur
  HBO of WO

  Op zoek naar een leerzame uitdaging en een vliegende start? Meld je dan nu aan voor het traineeship van Vitens!

  Lees verder

 • Contractmanager Netbeheer & Levering

  Zwolle
  40 uur
  HBO diploma

  Zoek je een uitdaging waarin je verantwoordelijk bent voor het faciliteren, ontwikkelen, inrichten, nakomen en optimaal benutten van de contractuele afspraken tussen externe en/of interne leveranciers? En waarbij je je specifiek richt op leveranciers...

  Lees verder

 • Technisch Applicatiebeheerder SAP

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Als Technisch Applicatiebeheerder SAP draag je zorg voor de technische continuïteit van de keten van SAP applicaties. Het is een functie waarin je de technische implicaties van incidenten en wijzigingen beoordeelt, eventueel zelf oplost of deze laat ...

  Lees verder

 • Medior HR adviseur

  Zwolle en Leeuwarden
  32 uur
  Academisch

  Wij zoeken een energieke Medior HR adviseur die ons komt versterken. Ben jij die doortastende Medior HR adviseur die zich opstelt als partner in business voor het Laboratorium en Winnen & Zuiveren die wij zoeken?

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder OPIR

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  We zoeken iemand die het totale functioneel beheerlandschap overziet. Iemand die proactief is en zorgvuldig de effecten voor de andere ICT gebieden en business vertaalt naar een heldere begrijpbare boodschap.

  Lees verder

 • Open sollicitatie

  Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar heb je toch interesse om te werken bij een dynamisch en grensverleggend bedrijf?

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.