Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Senior monteur water

  Vanuit huis
  40 uur
  MBO

  Het Netbeheer & Leveren team in Twente zoekt een klantgerichte Senior monteur water. Interesse? Bekijk onze vacature!

  Lees verder

 • Geochemisch hydroloog

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Uitdagende functie van Hydroloog, met aandachtsgebied grondwaterkwaliteit.. Wij zoeken een enthousiaste hydroloog om ons team te versterken. Ben jij kritisch en heb je een hands-on mentaliteit? Bekijk dan deze vacature!

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder SAP

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  We zoeken iemand die het totale functioneel beheerlandschap overziet. Iemand die proactief is en zorgvuldig de effecten voor de andere ICT gebieden en business vertaalt naar een heldere begrijpbare boodschap.

  Lees verder

 • Projectleider Bouwkunde

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Uitdagende functie voor talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen

  Lees verder

 • Projectleider Werktuigbouw Ontwerp & Aanleg

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Uitdagende Expertfunctie waarbij je vanuit je vakgebied lid bent van uitdagende multidisciplinaire projecten. Je hebt een belangrijke regierol en bent betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie.

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder Laboratorium

  Leeuwarden
  40 uur
  HBO

  Uitdagende expertfunctie waarbij je de belangrijke verantwoordelijkheid hebt om de kwaliteit van het Laboratorium op ICT gebied optimaal te houden en je vanuit je vakgebied deelneemt aan uitdagende multidisciplinaire projecten.

  Lees verder

 • Projectleider Hoofdleidingen Ontwerp & Aanleg

  Gelderland/Utrecht/Overijssel/Friesland Flevoland
  40 uur
  MBO 4 technische richting (voorkeur HBO)

  Uitdagende functie van Projectleider met verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten. Wij zoeken een enthousiaste projectleider (M/V) die wil bouwen aan een toekomstbestendig waterleidingnet, zodat onze klanten 24/7 veilig en lekker kraanwa...

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.