Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Netwerkanalist Asset Management

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Als netwerkanalist ben je als het ware de architect van onze drinkwaterinfrastructuur. In samenwerking met beleidsadviseurs, planvormers, technologen, waterverdelers en omgevingsmanagers ontwikkel je ontwerpcriteria voor onze vervangings- en vernieuw...

  Lees verder

 • Medewerker Workforce Management (WFM)

  Arnhem
  32- 40
  Aantoonbaar MBO + werk/denkniveau

  Medewerker Workforce Management (WFM) Klantenservice die zorgt dat de collega’s die onze 8 miljoen klanten bedienen goed én plezierig hun werk kunnen doen.

  Lees verder

 • Specialist Elektrotechniek

  mobiel/vanuit huis
  40 uur
  HBO

  Het bedrijfsbureau van de afdeling Winning en Zuivering zoekt een ervaren HBO’er Elektrotechniek met visie op (de toekomst van) maintenance en die bijdraagt aan de productie van zuiver en lekker drinkwater.

  Lees verder

 • Tactisch Inkoper

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Business gedreven inkoopexpert en vakinhoudelijke gesprekspartner die kan verbinden, adviseren én overtuigen op strategisch niveau met oog voor de interne organisatie en strategische leveranciersrelaties. Je bent grensverleggend, creatief en een brug...

  Lees verder

 • Omgevingsmanager(s)

  Zwolle
  40 uur
  WO

  Uitdagende functie van Omgevingsmanager (2 fte) die het drinkwaterbelang in de dynamisch ruimtelijke omgeving borgt

  Lees verder

 • Open sollicitatie

  Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar heb je toch interesse om te werken bij een dynamisch en grensverleggend bedrijf?

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.