Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Controller

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Als controller ondersteun je de Businesscontroller en Teammanagers van je aandachtsgebieden bij het ontwikkelen, besturen, beheersen en verbeteren van de informatievoorziening. Je draagt bij aan het realiseren van bedrijfs- en procesdoelstellingen en...

  Lees verder

 • Specialist Ecologie

  Zwolle
  40 uur
  WO

  Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Om on...

  Lees verder

 • Omgevingsmanager

  Zwolle
  32 - 40 uur
  WO

  Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater.

  Lees verder

 • Specialist Onderhoud

  Zwolle
  40 uur
  Afgeronde HBO opleiding

  Wij zoeken een collega die een bijdrage gaat leveren aan het effectief beheren van 52.000 km leidingnet en de levering van drinkwater aan 5,6 miljoen klanten

  Lees verder

 • Projectleider Werktuigbouw Ontwerp & Aanleg

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Uitdagende Expertfunctie waarbij je vanuit je vakgebied lid bent van uitdagende multidisciplinaire projecten. Je hebt een belangrijke regierol en bent betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie.

  Lees verder

 • Contractmanager O&A

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Verantwoordelijke contractmanagementfunctie met betrekking tot het realiseren van infrastructurele projecten en processen.

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder SAP

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  We zoeken iemand die het totale functioneel beheerlandschap overziet. Iemand die proactief is en zorgvuldig de effecten voor de andere ICT gebieden en business vertaalt naar een heldere begrijpbare boodschap.

  Lees verder

 • Project Management Officer

  Zwolle
  40 uur
  HBO

  Uitdagende ondersteunende functie in de voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire projecten met volop ruimte voor de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.