Lage waterdruk in Overijssel en Gelderland door extreem waterverbruik.

Beperk uw watergebruik. Volg onze adviezenKijk voor de laatste stand van zaken op waterstoring.nl   

Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Enterprise Architect

  Zwolle
  40
  WO

  Vitens levert drinkwater van topkwaliteit. We gebruiken daarvoor steeds meer ICT en data om onze processen te optimaliseren. Als Enterprise Architect vertaalt je de business behoefte en technologische ontwikkelingen naar (architectuur)kaders, standaa...

  Lees verder

 • Leerling Monteur (regio Twente)

  Mobiel, vanuit huis
  40 uur
  (V)MBO

  Als Leerling Monteur bij Vitens leer je het vak van Monteur Water kennen. Een unieke kans als je (v)mbo-techniek hebt gedaan en nog niet uitgeleerd bent. Iets voor jou? Lees dan verder.

  Lees verder

 • Specialist Infrastructuur

  Zwolle
  32-40
  WO

  Ben jij de enthousiaste specialist infrastructuur die Vitens verder helpt bij onderzoek naar de effecten van gebruikte materialen op de drinkwaterkwaliteit en het duurzamer en intelligenter maken van het Vitens drinkwaterdistributienetwerk?

  Lees verder

 • Ecoloog / Omgevingsmanager natuur

  Zwolle (Vitens locaties/vanuit huis), je draagt zorg voor de winningen in Overijssel en Friesland
  32-40
  WO

  Als ecoloog werk je in het team Omgevingsmanagement. Samen met 23 collega’s borgen wij het drinkwaterbelang in de dynamische ruimtelijke omgeving. Ben jij de Ecoloog die ons team komt versterken?

  Lees verder

 • Terreinbeheerder (Werkgebied Utrecht)

  Mobiel/vanuit huis
  40 uur
  MBO/HBO

  Het proces van drinkwater maken begint in de waterwingebieden en op de productieterreinen. Vitens is daar zuinig op en daarom zoeken we een kei van een terreinbeheerder.

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.