Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Compliance- en Privacy Officer

  Zwolle
  40 uur
  WO

  Als Compliance- en Privacy Officer richt je een framework in waarmee we in staat zijn ons aan wet- en regelgeving te houden. Een uitdagende klus gezien het brede compliance spectrum van een drinkwaterbedrijf.

  Lees verder

 • Omgevingsmanager

  Zwolle
  40 uur
  WO

  Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld dat voor elkaar te krijgen. Lever jij als Omgevingsmanager jouw bijdrage aan een veerkrachtige drinkwatervoorziening?

  Lees verder

 • Open sollicitatie

  Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar heb je toch interesse om te werken bij een dynamisch en grensverleggend bedrijf?

  Lees verder

 • Specialist Energie

  Zwolle
  40 uur
  HBO werk en denkniveau (technisch georiënteerd) en min. afgeronde MBO 4 diploma

  Heb jij kennis en kunde van energiereductie en duurzame opwek en wil je een bijdrage leveren aan de continuïteit en efficiency van de waterlevering? Dan is de functie van Specialist Energie wat voor jou!

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.