Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Ecoloog / Omgevingsmanager natuur

  Zwolle
  32-40 uur
  WO

  Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet! Het speelveld en de belangen zijn complex, waardoor het een uitdaging is dat voor elkaar te krijgen.

  Lees verder

 • Proces- en Datatechnoloog

  Zwolle
  32-40 uur
  WO

  Uitdagende functie voor een enthousiaste proces- en datatechnoloog die Vitens verder helpt bij het ontwerp en de realisatie van een datagestuurde automatische bedrijfsvoering van drinkwaterzuiveringen.

  Lees verder

 • Procestechnoloog

  Zwolle
  32-40 uur
  HBO/WO

  Uitdagende functie voor een enthousiaste procestechnoloog die Vitens verder helpt bij het ontwerp en realisatie van drinkwaterzuiveringen.

  Lees verder

 • Geohydroloog

  Zwolle
  32-40 uur
  HBO/WO

  Uitdagende functie voor een enthousiaste Geohydroloog die Vitens verder helpt bij de realisatie van nieuwe en uitbreiding van bestaande winningen en grondwatermeetnetten.

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder GIS

  Zwolle
  40
  HBO

  Functioneel beheerder GIS (Esri ArcGIS) die naast beheren ook wil doorontwikkelen. Help jij complexe (real-time) leidingnetwerkinformatie op de kaart zetten met de snel vernieuwende mogelijkheden van ArcGIS for server?

  Lees verder

 • Omgevingsmanager

  Zwolle
  40 uur
  WO

  Uitdagende functie van Omgevingsmanager die het drinkwaterbelang in de dynamisch ruimtelijke omgeving borgt

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.