Actuele vacatures

Hier vind je een volledig overzicht van onze vacatures. Staat er niks voor je bij? Kom dan snel weer terug, want Vitens is volop in beweging.
 • Locatiebeheerder Vastgoed (1fte)

  Zwolle (werklocatie voornamelijk Leeuwarden)
  40 uur
  MBO

  Klantgedreven locatiebeheerder met oog voor facilitaire zaken en de bijbehorende interactie met de interne organisatie, gebruikers én leveranciers om een representatief en prettig werkklimaat te borgen.

  Lees verder

 • Senior monteur water

  Vanuit huis
  40 uur
  MBO

  Het Netbeheer & Leveren team in Overijssel zoekt een klantgerichte Senior monteur water. Interesse? Bekijk onze vacature!

  Lees verder

 • Adviseur Veiligheid & Gezondheid

  Zwolle
  Minimaal 32 uur per week
  HBO

  In de functie van Adviseur Veiligheid & Gezondheid zorg je voor het creëren van draagvlak voor en ontwikkeling van V&G-beleid naar duurzaamheidsbeleid met de focus op inzetbaarheid, gezondheid en veiligheid.

  Lees verder

 • Functioneel beheerder SAP FICO

  Zwolle
  40
  HBO

  Vitens loopt voorop als het gaat om de implementatie van de nieuwste technieken zoals de huidige S4Hana implementatie. Je werkt samen met collega’s van verschillende afdelingen om jouw vakgebied én jezelf op een steeds hoger plan te brengen. Natuurl...

  Lees verder

 • Functioneel beheerder SAP CPM-PPM-PS

  Zwolle
  40
  HBO

  Vitens levert niet alleen als grootste drinkwaterbedrijf van Nederland aan miljoenen mensen water, wij lopen ook nog voorop in ICT oplossingen om dit goed te blijven realiseren in de toekomst. Bij het zoeken naar nieuwe oplossingen kun jij als Senio...

  Lees verder

 • Senior Functioneel Beheerder GIS

  Zwolle
  40
  HBO

  Functioneel beheerder GIS (Esri ArcGIS) die naast beheren ook wil doorontwikkelen. Help jij complexe (real-time) leidingnetwerkinformatie op de kaart zetten met de snel vernieuwende mogelijkheden van ArcGIS for server?

  Lees verder

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.