Rien Helderman, Oud trainee

 

Het traineeship is een unieke kans om ontzettend veel te leren en ervaring op te doen in alle lagen van de organisatie. Je doet je opdrachten bij verschillende afdelingen/teams om te bepalen waar je kwaliteiten het beste aansluiten. Zelf heb ik opdrachten gedaan bij de hydrologen, als projectleider bij de optimalisatie van het inkoopbeleid en als functioneel leidinggevende van een groep monteurs.

Naast de opdrachten die je doet, wordt er veel tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Tijdens je traineeshop ben je continue bezig om te leren en ontwikkelen. Verder heb je veel vrijheid om andere dingen te doen zoals deelnemen aan activiteiten van Jong Vitens of het bezoeken van werk gerelateerde beurzen.

Na mijn traineeship ben ik teammanager buitendienst van een groep monteurs bij de afdeling Netbeheer en Levering (N&L) geworden. Samen zorgen we ervoor dat het leidingnet schoon en werkend wordt gehouden. De uitdaging zit hem in het constant schakelen tussen de werkvloer en het management. Het contact hebben met alle lagen van de organisatie (van monteur tot directie) is een erg uitdagende en leerzame ervaring.

Het traineeship stelt je in staat om je in korte tijd enorm te ontwikkelen. Stap buiten je comfortzone om het maximale uit jezelf én het traineeship te halen!

Andere trainees aan het woord

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.