Hoe gaat Vitens om met het coronavirus?

  • Vitens voert tijdelijk geen werkzaamheden uit bij klanten thuis.
  • Drinkwater is zeer goed beschermd tegen alle virussen, inclusief het coronavirus. 
    Lees meer

Nynke van der Veer, Trainee tweede jaar

Traineeship

Waarom ik voor Vitens heb gekozen

Na een bachelor scheikunde en een master communicatie binnen wiskunde en natuurwetenschappen voelde ik me een generalist. Als b├Ęta persoon kan ik goed uit de voeten met techniek en innovatie, maar daarnaast krijg ik vooral energie van werken met mensen. Als trainee bij Vitens voel ik me helemaal thuis. Mijn technische achtergrond zorgt ervoor dat ik het proces van water maken, van bron tot tap, snel begrijp. Mijn achtergrond in communicatie zorgt ervoor dat ik makkelijk aansluit bij veel verschillende lagen van de organisatie.

Mijn traineeship

In mijn tweede jaar ben ik aan de slag bij de afdeling Ontwerp & Aanleg, verantwoordelijk voor de projecten van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur. In de rol van procesmanager combineer ik de inhoud met mijn talent om mensen te verbinden. De grote diversiteit aan werkzaamheden in combinatie met een persoonlijk ontwikkelingstraject zorgen ervoor dat ik me optimaal kan ontwikkelen en het beste uit mezelf haal. Want ook in het tweede jaar ben ik nog lang niet uitgeleerd!

Andere trainees aan het woord

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.