Nynke van der Veer, Trainee eerste jaar

Traineeship

Na een bachelor scheikunde en een master communicatie binnen wiskunde en natuurwetenschappen voelde ik me een generalist. Als bèta kan ik goed uit de voeten met techniek en innovatie, maar daarnaast krijg ik vooral energie van werken met mensen. In het lab voelde ik me toch niet helemaal thuis. Tijdens mijn master sloeg ik een brug tussen wetenschap en de maatschappij en dit zocht ik ook in een nieuwe baan.

Als trainee bij Vitens voel ik me helemaal thuis. Mijn technische achtergrond zorgt ervoor dat ik het proces van water maken, van bron tot tap, snel begreep. Mijn achtergrond in communicatie zorgt ervoor dat ik makkelijk aansluit bij veel verschillende lagen van de organisatie. Op dit moment doe ik een opdracht voor de afdeling Ontwerp & Aanleg. Als projectleider werk ik aan de implementatie van Office 365 binnen een combi-organisatie, een samenwerkingsverband tussen meerdere nutsbedrijven.

Daarnaast houd ik me bezig met nevenactiviteiten als teamcaptain van de Roparun, maar ook met een opdracht met mijn mede-trainees voor de directie van Vitens. De grote diversiteit aan opdrachten in combinatie met een persoonlijk ontwikkelingstraject zorgen ervoor dat ik me optimaal kan ontwikkelen en het beste uit mezelf haal. Ga jij de uitdaging aan?

Andere trainees aan het woord

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.