Jos Baars, Trainee tweede jaar

Traineeship

Het Vitens Traineeship biedt een mooie kans om in heel de breedte van het bedrijf te werken. Je draait overal mee als volwaardig medewerker met de bijbehorende verantwoordelijkheden en kansen, maar je hebt wel de vrijheid er je eigen draai aan te geven.

Door de tijd die gemaakt wordt voor je persoonlijke ontwikkeling leer je jezelf snel kennen, waar je goed in bent en waar je nadruk moet liggen om te verbeteren. Het grote netwerk wat je opbouwt helpt in volgende opdrachten vaak weer om verbindingen te leggen met collega’s van andere afdelingen. Zo is dat voor jezelf leuk, maar helpt het ook de projecten die je draait verder.

Naast de vele kansen die je hebt in het hele gebied van Vitens is er ook de kans om voor een langere periode je kennis te delen in het buitenland. Met VEI kon ik 6 weken in Ethiopië training geven in het gebruik van GIS en veldmetingen. Het zijn momenten waarop je weer even weg bent van al het georganiseerde in Nederland en, samen met de waterbedrijven daar, iets kan betekenen in veiliger en schoner drinkwater.

Andere trainees aan het woord

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.