Trainees aan het woord

Benieuwd hoe onze trainees en oud-trainees het traineeship ervaren? Lees hieronder meer over hun persoonlijke ervaringen en de opdrachten die zij tijdens het traineeship uitgevoerd hebben.

Traineeship

Jessica de Koning, Trainee eerste jaar

"In dit traject kom je buiten je comfort zone terecht, en zo krijg je een steile leercurve."

Lees meer

Traineeship

Nynke van der Veer, Trainee eerste jaar

"De grote diversiteit aan opdrachten in combinatie met een persoonlijk ontwikkelingstraject zorgen ervoor dat ik me optimaal kan ontwikkelen."

Lees meer

Traineeship

Jos Baars, Trainee tweede jaar

"Door de tijd die gemaakt wordt voor je persoonlijke ontwikkeling leer je jezelf snel kennen, waar je goed in bent en waar je nadruk moet liggen om te verbeteren".

Lees meer

Hugo Vreugdenhil, Trainee tweede jaar

“Tijdens het Vitens traineeship krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.”

Lees meer

Jip Welkers, Oud trainee

“Ik draag bij aan behoud en bescherming van onze natuurlijke grondwaterbronnen door bestaande kennis te verbinden met nieuwe innovatierichtingen.”

Lees meer

Rien Helderman, Oud trainee

“Als functioneel leidinggevende van een groep monteurs zorgen we er samen voor dat het leidingnet schoon en werkend wordt gehouden.”

Lees meer

Trainee

Annelore de Groot, Oud-trainee

“Het traineeship is een uitgelezen kans om jezelf te leren kennen, erachter te komen waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen."

Lees meer

Thomas de Jong, Oud-trainee

“Mijn passie voor water en de belangrijke rol die Vitens als drinkwaterleverancier inneemt in de maatschappij hebben me destijds doen solliciteren.”

Lees meer

Meer over het traineeship:

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.