Trainees aan het woord

Benieuwd hoe onze trainees en oud-trainees het traineeship ervaren? Lees hieronder meer over hun persoonlijke ervaringen en de opdrachten die zij tijdens het traineeship uitgevoerd hebben.

Trainee Giulietta

Giulietta Stap, eerstejaars trainee

"Vitens is een maatschappelijk relevant bedrijf en dat vind ik persoonlijk gewoon fijn. Maar het voelt ook goed dat ik me breed kan inzetten binnen het traineeship."

Lees meer

Trainee Marten

Marten Hutten, oud trainee

"Bij Vitens bouw je snel een groot netwerk op, zowel binnen als buiten de organisatie. Daardoor zijn er altijd veel mensen op wie je terug kunt vallen."

Lees meer

Trainee Denise

Denise van Vliet, tweedejaars trainee

"Je hoeft van tevoren helemaal niet precies te weten welke weg je in wilt slaan. Je kunt van alles een beetje snoepen en dan na twee jaar bekijken wat het beste bij je past."

Lees meer

Trainee Jorrit

Jorrit Remmers, eerstejaars trainee

"Je staat vanaf dag één midden in de organisatie. En bent flexibel in het zoeken naar verschillende opdrachten."

Lees meer

Vitens Trainee Jip Welkers

Jip Welkers, oud trainee

"Het traineeship is een snelkookpan wat betreft je eigen ontwikkeling en een perfect opstapje naar een carrière binnen Vitens."

Lees meer

Trainee Jochem

Jochem Waterval, oud trainee

"Vitens heeft veel vertrouwen in trainees. Je wordt gesteund door de hele organisatie. En daardoor word je ook kansen gegund."

Lees meer

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.