Trainees aan het woord

Benieuwd hoe onze trainees en oud-trainees het traineeship ervaren? Lees hieronder meer over hun persoonlijke ervaringen en de opdrachten die zij tijdens het traineeship uitgevoerd hebben.

Trainee

Marten Hutten, Trainee eerste jaar

"Wat kan je nou als sterrenkundige bij Vitens? Eigenlijk heel erg veel!"

Lees meer

Trainee

Denise van Vliet, Trainee eerste jaar

"Ik ben erg blij met de keuze voor het traineeship bij Vitens. Het is een mooie stap in het begin van je loopbaan, in een erg grote organisatie met veel kansen!"

Lees meer

Traineeship

Jessica de Koning, Trainee tweede jaar

"In dit traject kom je buiten je comfort zone terecht, en zo krijg je een steile leercurve."

Lees meer

Traineeship

Nynke van der Veer, Trainee tweede jaar

"De grote diversiteit aan opdrachten in combinatie met een persoonlijk ontwikkelingstraject zorgen ervoor dat ik me optimaal kan ontwikkelen."

Lees meer

Traineeship

Jos Baars, Oud trainee

"Door de tijd die gemaakt wordt voor je persoonlijke ontwikkeling leer je jezelf snel kennen, waar je goed in bent en waar je nadruk moet liggen om te verbeteren".

Lees meer

Hugo Vreugdenhil, Oud trainee

“Tijdens het Vitens traineeship krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.”

Lees meer

Jip Welkers, Oud trainee

“Ik draag bij aan behoud en bescherming van onze natuurlijke grondwaterbronnen door bestaande kennis te verbinden met nieuwe innovatierichtingen.”

Lees meer

Rien Helderman, Oud trainee

“Als functioneel leidinggevende van een groep monteurs zorgen we er samen voor dat het leidingnet schoon en werkend wordt gehouden.”

Lees meer

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.