Inhousedag

Op donderdag 28 november organiseert Vitens een inhousedag voor Young Professionals. Ruim 1.400 gemotiveerde medewerkers werken iedere dag aan een essentieel product van levensbelang. Want 5,6 miljoen klanten voorzien van water, dat gaat niet vanzelf!

Nieuwsgierig wat jij daar als Young Professional aan kan bijdragen? Kom kennis maken met Vitens en dompel je onder in de wereld van water maken!

Wat je op de inhousedag kunt verwachten:

  • Opening door directievoorzitter Jelle Hannema
  • Een bezoek aan één van onze productielocaties
  • Een kijkje in de dag van 2 Young Professionals binnen Vitens
  • Een netwerklunch en borrel

De inhousedag begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De dag zal plaatsvinden op het hoofdkantoor in Zwolle.

Wil je Vitens beter leren kennen en de mogelijkheden voor stages, het traineeship en startersfuncties ontdekken?

Meld je dan nu aan door je cv te mailen naar inhousedag@vitens.nl.

Vragen?
Mail: inhousedag@vitens.nl
Telefoon: 0612833701 – Denise van Vliet

Ervaringen

Bram Berkelmans

Het was een super toffe inhousedag bij Vitens. We zijn naar een productielocatie geweest en een inzichtelijke kijk in de keuken gehad; van de bron tot aan distributie. Er liepen meer jongeren dan ik dacht en optimisme is hier bij iedere generatie op hun lijf geschreven! Als je naar een semi-overheidsinstantie zoekt met toch een ambitieuze kijk op dingen, is Vitens jouw springplank om de carrière rivier op te varen!

Britt Albers

Ik ben naar de inhousedag van Vitens gegaan om me te oriënteren voor stage- en carrière mogelijkheden. Het was een erg interessante dag waarbij ik het bedrijf goed heb leren kennen. Mensen hier hebben veel passie voor hun werk en iedereen is enthousiast. Vitens geeft haar werknemers veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zelf. Er hangt een positieve werksfeer.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.