Hoe gaat Vitens om met het coronavirus?

Bekijk onze maatregelen

Coronavirus

Op deze pagina vind je alle updates omtrent de maatregelen tegen het coronavirus. Omdat nog niet bekend is welke maatregelen tot wanneer duren, kunnen er nog wijzigingen in de selectieprocedure plaatsvinden. We houden iedereen die zich aanmeldt en/of solliciteert persoonlijk op de hoogte.

Meet&Greet

De Meet&Greet op dinsdag 21 april gaat door, maar in een onlineversie. We vertellen je nog steeds alles over Vitens en het traineeship en er zijn veel (oud)trainees aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Houd rekening met een begintijd van ongeveer 13.30/14.00 en het zal tot 16.00/16.30 duren. Je kunt je aanmelden door je cv te mailen naar traineeship@vitens.nl.

Let op: vanwege grote belangstelling, organiseren we een extra mini-Meet&Greet op dinsdag 19 mei, om 15.00 uur. Gedurende anderhalf uur vertellen 2 trainees over Vitens, het traineeship en beantwoorden ze alle vragen. Helaas kunnen we niet iedereen deel laten nemen, omdat de groep dan te groot wordt. Deelname is op basis van cv-selectie, waarbij wordt gekeken naar een relevante achtergrond/opleiding. Aanmelden kan door je cv te mailen naar traineeship@vitens.nl. Mocht je niet kunnen deelnemen of word je niet geselecteerd, kun je uiteraard je vragen altijd mailen. Wij zullen je vragen dan beantwoorden of je eventueel koppelen aan een trainee om je vragen mee door te nemen.

Selectieprocedure

Ook de selectieprocedure is aangepast vanwege de coronamaatregelen. We hebben besloten de deadline voor het solliciteren en de selectiedag te verplaatsen. Dit betekent dat de nieuwe deadline voor je sollicitatie zondag 24 mei is.

Selectiedag
De selectiedag kan fysiek doorgaan, maar we kunnen niet met te veel mensen bij elkaar komen. Daarom hebben we besloten de originele selectiedag aan te passen en daar 4 halve dagen van te maken. Dit betekent dat er op vrijdag 5 juni en maandag 8 juni in de ochtend en middag 4 verschillende groepen van maximaal 8 kandidaten komen. Hierbij houden we ons uiteraard strikt aan de richtlijnen van het RIVM. De locaties van deze dagen zijn nog niet bekend, maar worden wanneer mogelijk gedeeld met de sollicitanten. 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via traineeship@vitens.nl.

 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.