Traineeship

Vacature    Meet & Greet

Op zoek naar een leerzame uitdaging en een vliegende start?

Als trainee ontwikkel je je in twee jaar tijd tot specialist, adviseur of team-, proces- of projectmanager binnen Vitens. Je krijgt de verantwoordelijkheid over technische-, adviesmatige of leidinggevende opdrachten en bepaalt zelf op welk vlak jij je talenten in gaat zetten. De focus op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken, opleiding, coaching en intervisie maakt het Vitens Traineeship tot een leerzame ervaring.

Wie zoeken wij?

Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO-er of WO-er met affiniteit voor water én onze klanten. Als trainee geef je grotendeels zelf invulling aan je traineeship waardoor het voor zowel technisch- als management- georiënteerde kandidaten interessant is.

Wij zoeken kandidaten met een brede interesse, die verantwoordelijkheid durven te nemen, onafhankelijk binnen de organisatie bewegen en communicatief sterk zijn.

Nieuwsgierig geworden?

De sollicitatieperiode voor het traineeship 2019 is gestart. Mocht je Vitens beter willen leren kennen, kom dan naar de Meet&Greet op dinsdag 23 april of bekijk de vacature en solliciteer direct!

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.