Mogelijk lagere waterdruk in Overijssel, Friesland en Noordoostpolder

Door de aanhoudende warmte wordt momenteel circa 45% méér water verbruikt dan normaal. U kunt in bovenstaande gebieden mogelijk een lagere waterdruk ervaren, vooral in de avond. Een minder krachtige douchestraal is hier een voorbeeld van.

 

Wees extra zuinig met water!

Probeer onnodig watergebruik te vermijden. Bijvoorbeeld door de auto niet te wassen, niet te sproeien of korter en/of minder vaak te douchen. Blijf wel genoeg drinken.

Lees meer informatie en tips op: www.vitens.nl/warmte en www.vitens.nl/warmte/klantentips

 

 

Traineeship

Op zoek naar een leerzame uitdaging en een vliegende start?

Als trainee ontwikkel je je in twee jaar tijd tot specialist, adviseur of team-, proces- of projectmanager binnen Vitens. Je krijgt de verantwoordelijkheid over technische-, adviesmatige of leidinggevende opdrachten en bepaalt zelf op welk vlak jij je talenten in gaat zetten. De focus op zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling door een combinatie van werken, opleiding, coaching en intervisie maakt het Vitens Traineeship tot een leerzame ervaring.

Wie zoeken wij?

Je bent een (bijna) afgestudeerde HBO-er of WO-er met affiniteit voor water én onze klanten. Als trainee geef je grotendeels zelf invulling aan je traineeship waardoor het voor zowel technisch- als management- georiënteerde kandidaten interessant is.

Wij zoeken kandidaten met een brede interesse, die verantwoordelijkheid durven te nemen, onafhankelijk binnen de organisatie bewegen en communicatief sterk zijn.

Nieuwsgierig geworden?

De sollicitatieperiode voor het traineeship 2018 is inmiddels gesloten. In maart 2019 start de werving voor het traineeship 2019.

 

Meer over het traineeship:

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.