Hoe gaat Vitens om met het coronavirus?

Bekijk onze maatregelen

Stages bij Vitens

Ben jij een gedreven student en wil jij stage lopen bij een bedrijf dat midden in de maatschappij staat? Dan ben je bij Vitens aan het goede adres! Drinkwater is een eerste levensbehoefte, maar bij het maken van water komt veel kijken. Dus of je nu een watergerichte, technische of hele andere stage zoekt: Vitens biedt het allemaal. 

Een stage die bij jou past 
Een stage bij Vitens is er in alle soorten en maten. We vinden het erg belangrijk dat de opdracht goed bij jou past. Je kan bij ons terecht voor meeloopstage op mbo, hbo en wo niveau, maar je kan ook een afstudeeropdracht voor je bachelor of master doen. Vitens is een groot en breed bedrijf met veel verschillende afdelingen. Hierdoor kun je zowel een specialistische stage lopen, bijvoorbeeld als hydroloog, elektrotechnicus of procestechnoloog, maar ook op bredere afdelingen zoals Communicatie, HR en Finance & Control zijn er plekken.

Jouw ontwikkeling centraal
Tijdens een stage doe je werkervaring op en leer je veel over Vitens kennen. Ook is het een mooie kans om je inhoudelijk te verdiepen. Jouw ontwikkeling vinden we daarbij erg belangrijk. Je krijgt goede begeleiding van een stagebegeleider die specialist is in jouw onderwerp en waar je veel van kunt leren. Daarnaast zijn de mensen hier trots op hun werk en willen ze je er altijd alles over vertellen.

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding (vermeld in de vacatures)
  • Flexibele arbeidstijden- en locatie
  • Goede begeleiding
  • Een stage met maatschappelijk belang
  • Een interessante leeromgeving
  • Mogelijkheden om na je stage te blijven in een startersfunctie of het traineeship

Erkend leerbedrijf 
Vitens is een erkend leerbedrijf verschillende opleidingen. Dit houdt in dat dat Vitens door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend is als leerbedrijf waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Per opleiding wordt gekeken of Vitens aansluitende stageplekken heeft. Op dit moment is Vitens een erkend leerbedrijf voor 27 opleidingen, variërend van laboratorium en monteur gerelateerde opleidingen tot ICT en facilitair gerelateerde opleidingen. Bij iedere mbo vacature staat voor welke relevante opleidingen wij een erkend leerbedrijf zijn.

Solliciteren?
In het vacatureoverzicht staan onze stagevacatures. Zit er geen passende opdracht voor je bij? Laat dan je cv en motivatie achter via de open sollicitatie. Wij gaan dan intern kijken of we een geschikte opdracht voor je kunnen vinden.

 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.