Lage waterdruk in Overijssel en Gelderland door extreem waterverbruik.

Beperk uw watergebruik. Volg onze adviezenKijk voor de laatste stand van zaken op waterstoring.nl   

Ons water. Jouw werk.

Water. Het lijkt zo gewoon. Je opent de kraan en het is er. Voor jezelf, familie en vrienden. Voor scholen, bedrijven en ziekenhuizen. Maar de zomers worden warmer. Er wordt gebouwd boven bronnen. De grote uitdaging: ook in de toekomst zuiver drinkwater garanderen. Ons water. Jouw werk.

Durf jij het aan?

Vacatures

Vitens levert drinkwater van topkwaliteit. We gebruiken daarvoor steeds meer ICT en data om onze processen te optimaliseren. Als Enterprise Architect ...

Lees meer

Leerling Monteur (regio Twente)

Mobiel, vanuit huis
40 uur

Als Leerling Monteur bij Vitens leer je het vak van Monteur Water kennen. Een unieke kans als je (v)mbo-techniek hebt gedaan en nog niet uitgeleerd be...

Lees meer

Ons bedrijf. Jouw kansen.

Binnen Vitens krijg je veel kansen en vrijheid. Je kunt je blijven ontwikkelen, je kunt werken waar en wanneer je wilt en je stelt je arbeidsvoorwaarden helemaal zelf samen. En wist je dat je ook naar het buitenland kunt?

Ontdek je kansen

Traineeship

Het Vitens Traineeship start ieder jaar in september en is een tweejarig programma. Tijdens deze periode word je uitgedaagd door middel van diverse opdrachten bij verschillende afdelingen. Je geeft tijdens het traineeship zelf richting aan je ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hierin word je begeleid door je coach en intervisie met mede-trainees.

Lees meer

Leren en werken

Leren en werken

We leiden onze monteurs zelf op. Bij ons kunnen mbo'ers terecht voor een BBL-traject van twee jaar. Je start dan als leerling monteur en door werken en leren te combineren stomen we je klaar om bij Vitens als monteur aan de slag te gaan. De vacature gaat in het voorjaar open. Houd het vacatureoverzicht in de gaten.

Stage en afstuderen

Vitens biedt zowel meeloop- als afstudeerstages op alle niveaus en in veel verschillende vakgebieden. Ons uitgangspunt is dat wij leren van jou en jij van ons. Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht?

Lees meer

Onze medewerkers. Jouw nieuwe collega’s.

Benieuwd hoe het is om bij Vitens te werken? Marvin, Raymond, Martin en de trainees vertellen hoe hun werkdag eruit ziet.

Bekijk de werkdag van...

Nog niet overtuigd?

5 redenen om bij Vitens te werken

1. Leven zonder drinkwater? Onmogelijk.

Werken bij Vitens betekent werken met een product dat onmisbaar is in onze maatschappij. Het lijkt zo gewoon, je draait de kraan open en het is er. We kennen grote uitdagingen, maar de mogelijkheden zijn zowaar nog groter. Dat maakt het werken bij Vitens met een product als drinkwater zo uitdagend. We hebben binnen Vitens een grote diversiteit aan functies op MBO, HBO en WO niveau. En allemaal werken we voor 1 doel: 24/7 schoon, betrouwbaar en betaalbaar drinkwater.

2. Onze uitdaging: nu en in de toekomst drinkwater leveren.

Innovatie stopt nooit, duurzaamheid kent geen einde. Bij Vitens willen wij iedere dag een beetje beter zijn dan dat we gisteren waren. Dat betekent dat we continue in ontwikkeling zijn naar het drinkwaterbedrijf van de toekomst. We zetten stappen in de juiste richting, maar hoe dat er precies uit ziet weten we nog niet. Daar hebben we jou bij nodig.

3. Datagestuurd én mensgedreven.

Continue in ontwikkeling zijn geldt overigens niet alleen voor de wijze waarop wij water maken, dit geldt ook voor onszelf. Steeds meer data wordt beschikbaar, maar samen maken wij daarvan informatie. De mens is daarin een onmisbaar component. Bij Vitens zijn volop mogelijkheden voor zowel je persoonlijke- als professionele ontwikkeling. Niet alleen voor het werken bij Vitens, ook als bijdrage aan jouw toekomstplannen. En internationale ambities? Bij Vitens bestaat de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten bij internationale projecten via Vitens Evides International. Zo draag je ook nog eens bij aan de watervoorziening in ontwikkelingslanden!

4. In een omgeving die jou past.

Bij Vitens werken we voor 5,7 miljoen klanten. Verspreid over 5 provincies: Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland. Daar zijn onze kantoren locaties op aangepast. De kantoren van Vitens zijn gevestigd in Leeuwarden, Arnhem, Zwolle (hoofdkantoor) en Utrecht. Op basis van jouw agenda pas je je werkplek aan: flexibel in het Vitens werkgebied, op één van de kantoren of vanuit huis. En je werk-privé balans? Die vinden wij bij Vitens niet alleen belangrijk, je wordt middels het inzetbaarheidsbudget ook gestimuleerd om een goede balans na te streven.

5. Met flexibele arbeidsvoorwaarden.

We werken niet alleen zoveel mogelijk plaats- en tijd onafhankelijk, ook in onze arbeidsvoorwaarden zijn we flexibel. Dat wil zeggen: aan jou hoe je je beloning inricht. Naast je salaris ontvang je bij Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar.

Onze banen. Jouw sollicitatie.

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Bekijk de vacatures

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.