Werken bij Vitens

Bij Vitens werk je aan een product dat er werkelijk toe doet. Een verantwoordelijkheid die veel  van onze mensen vraagt, maar daar staat veel tegenover. We geloven in een goede balans tussen werk en privé en de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Alle vacatures

Loopbaan

Je kunt je blijven ontwikkelen binnen Vitens. Binnen je eigen functie, maar ook daarbuiten.Zo kun je deelnemen in bedrijfsbrede projecten. Of je kunt tijdelijk voor een andere afdeling werken.

Daarnaast krijg je iedere drie jaar een budget van € 1000 dat je kunt inzetten voor coaching, advies of een loopbaanscan.

Werken waar het kan

We geloven niet in verplicht naar kantoor komen of eindeloos reizen. Bij Vitens werk je daar waar dat het handigst is. Waar dat is, verschilt per dag en per collega. Het gaat erom dat jij je tijd zo goed mogelijk kunt besteden. Zo kun je zelf een goede balans vinden tussen werk en privé. Handig als je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Vitens stel je een groot deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen.

Iedere maand krijg je bovenop je maandsalaris een extra budget van ruim 20%. Je kunt hier mee doen wat je wilt. Je kunt het laten uitkeren, in één keer of per maand. Maar je kunt er ook dingen mee kopen, zoals extra vakantiedagen of pensioen. Je kunt er zelfs een fiets van kopen. De keuze is aan jou.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier: Arbeidsvoorwaarden

 

Internationaal

De kennis die we binnen Vitens hebben opgebouwd is uniek. Daarom zenden we onze collega's uit om hun expertise te delen met lokale waterbedrijven in ontwikkelingslanden. Zo dragen we bij aan de drinkwatervoorziening van 55 miljoen mensen.

Lees meer over Vitens-Evides International.

Vacatures

Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar heb je toch interesse om te werken bij een dynamisch en grensverleggend bedrijf?

Lees meer

Een werkdag bij Vitens

Niemand kan beter vertellen over het werken bij Vitens dan onze collega's zelf. Daarom stellen Hilda, Ruchendley, Bob, Auke en Tom zich graag aan je voor.

Lees verder

Traineeship

Het Vitens Traineeship start ieder jaar in september en is een tweejarig programma. Tijdens deze periode word je uitgedaagd door middel van diverse opdrachten bij verschillende afdelingen. Je geeft tijdens het traineeship zelf richting aan je ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hierin word je begeleid door je coach en intervisie met mede-trainees.

Lees meer

Leren en werken

Leren en werken

We leiden onze monteurs zelf op. Bij ons kunnen mbo'ers terecht voor een BBL-traject van twee jaar. Je start dan als leerlingmonteur en door werken en leren te combineren stomen we je klaar om bij Vitens als monteur aan de slag te gaan.

Stage en leren

Stage en afstuderen

Wij bieden op alle niveaus stages en afstudeerplekken aan. Ons uitgangspunt is dat wij leren van jou en jij van ons. Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Wil jij stage lopen bij ons of een afstudeeropdracht doen? Stuur dan een mail naar vacatures@vitens.nl, dan kijken wij wat er mogelijk is.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.