Mogelijk lagere waterdruk in Overijssel, Friesland en Noordoostpolder

Door de aanhoudende warmte wordt momenteel circa 45% méér water verbruikt dan normaal. U kunt in bovenstaande gebieden mogelijk een lagere waterdruk ervaren, vooral in de avond. Een minder krachtige douchestraal is hier een voorbeeld van.

 

Wees extra zuinig met water!

Probeer onnodig watergebruik te vermijden. Bijvoorbeeld door de auto niet te wassen, niet te sproeien of korter en/of minder vaak te douchen. Blijf wel genoeg drinken.

Lees meer informatie en tips op: www.vitens.nl/warmte en www.vitens.nl/warmte/klantentips

 

 

Kookadvies Geldermalsen

Nieuws

Tijdens reguliere controles van het drinkwater in Geldermalsen hebben wij dit weekend ongewenste bacteriën (enterokokken) aangetroffen. Omdat wij absoluut geen risico nemen met de gezondheid van onze klanten hebben wij een kookadvies voor ongeveer 8500 adressen afgegeven. Dat betekent dat deze klanten, in ieder geval tot en met woensdag 19 juni hun kraanwater voor consumptie drie minuten moeten koken. Zodra we het kookadvies opheffen zullen we onze klanten direct persoonlijk informeren.

Via ons twitteraccount of via waterstoring.nl houden we u op de hoogte van de situatie.

 

Ik heb een kookadvies: wat nu?

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.