Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Vitens deelnemer aan #Alert2016

Nieuws

Van 7 t/m 10 november 2016 zijn een aantal locaties in Almelo en het productiebedrijf van Vitens in Wierden het decor van een grote oefening in het kader van crisisbeheersing en rampenbestrijding.

Vitens is één van de deelnemers van deze oefening met de naam #Alert2016. Overige deelnemers zijn Veiligheidsregio Twente, Gemeente Almelo, Nationale Politie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Urenco, ETC Nederland en Defensie. Deze oefening omvat diverse scenario’s met betrekking tot bewaken & beveiligen, het van uitvallen nutsvoorzieningen, het managen van incidenten van terroristische aard, ongevallen met straling en gevaarlijke stoffen en evacuatie. Voor het eerst wordt zelfs grensoverschrijdend samengewerkt, vanwege de deelname van een Duitse militaire ontsmettingseenheid.

Gerelateerde nieuwsberichten

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.