Win een tappunt voor je dorp of stad

Vitens geeft 100 tappunten weg deze zomer. Ook jouw dorp of stad maakt kans.

Marjan heeft er al één gewonnen voor Veenendaal. “In andere landen is kraanwater standaard beschikbaar. Laten wij hierin ook een voorbeeld zijn. Horecagelegenheden of evenementen die kraanwater schenken, hebben bij mij een streepje voor!" 

Lees verder

Nieuwsberichten

Zit er energie in water?

Blog

Ja! Er zit energie in water, maar je wordt er gelukkig niet dik van. Je lichaam haalt er namelijk geen energie (calorieë...

Lees meer

De beeldbank alles in 1

Vitens logo nodig in .eps? De foto van onze ceo Lieve Declerq met c.v.? Foto's voor een persbericht? Informatie video's over Vitens? Alles in een handomdraai te vinden in onze superhandige beeldbank.

Naar beeldbank

Twitter

  • 23 augustus

    In #tiel is een lek. Aantal huishoudens heeft tijdelijk geen water. Om 8 uur verwachten we dat iedereen weer water heeft.

  • 17 augustus

    # Baarn bruin water, hier wordt aan gewerkt, onze excuses zie https://t.co/0Sv0msqOo5 ^C

  • 08 augustus

    Zit er energie in water? Lees er alles over in onze blog, via https://t.co/qRc3YtIFTL. #water #energie https://t.co/L6mPXdPpze

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.