10 jaar Vitens! Lang zullen wij leven?

Vitens bestaat 10 jaar. Op 6 oktober 2006 was onze laatste fusie. Als drinkwaterbedrijf bestaan we al veel langer, zelfs meer dan 100 jaar. Vitens maakt drinkwater van topkwaliteit. Maar kunnen we dat in de toekomst nog steeds?

Lees meer

Nieuwsberichten

Zacht water voor IJsselstein

Pers

Utrecht, 25 april 2017 – Drinkwaterbedrijf Vitens heeft vandaag haar nieuwe drinkwaterproductielocatie Nieuwegein in geb...

Lees meer

Zweet je onder water ook?

Blog

Tijdens fanatieke sportsessies ontkom je er niet aan, en bij warm weer of in warme ruimtes gebeurt het zelfs al bij de k...

Lees meer

De beeldbank alles in 1

Vitens logo nodig in .eps? De foto van onze ceo Lieve Declercq met c.v.? Foto's voor een persbericht? Informatie video's over Vitens? Alles in een handomdraai te vinden in onze superhandige beeldbank.

Naar beeldbank

Twitter

  • 28 mei

    Update #storing #Harlingen: er komt weer water uit de kraan in Harlingen e.o. Het water wordt nu omgeleid dus is de druk lager dan normaal.

  • 28 mei

    Update #storing #Harlingen: Lek waarschijnlijk gevonden ten oosten van Harlingen. We proberen het nu aan weerszijden af te sluiten.

  • 28 mei

    Update #storing #Harlingen: Lek is helaas nog niet gevonden, we zijn nu de leiding tussen Franeker en Harlingen aan het inspecteren.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.