Organisatie

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. We leveren topkwaliteit drinkwater aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in vijf provincies.


Ontdek meer

Historie

Vitens kent een rijke historie. De passie voor het maken van drinkwater zit als het ware in onze genen. Fris vakmanschap!

Ontdek meer

24/7 overal kraanwater tegen een lage prijs

Bij Vitens werken ruim 1.400 vakmensen dag en nacht aan de productie en levering van kraanwater van topkwaliteit tegen een lage prijs. Daarnaast investeren we elk jaar fors in onze infrastructuur en in de watervoorziening van de toekomst.

Ontdek meer

Garantie op kraanwater in de toekomst

Vitens is vastbesloten om naar vermogen bij te dragen aan het beschermen van natuurlijke (drink-) waterbronnen en watermanagement in binnen- en buitenland. We hebben veel technische expertise in huis, die we steeds meer zullen inzetten om ook op lange termijn te zorgen voor de beschikbaarheid van schoon drinkwater.

Ontdek meer

Service op maat

We betrekken klanten graag bij wat we doen. Dit doen we om onze dienstverlening continue te verbeteren. Hiervoor nodigen we regelmatig klanten bij ons uit om uit eerste hand te horen wat hun ervaringen met Vitens zijn en waar we kunnen verbeteren. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk inspelen op individuele klantbehoeften.

Ontdek meer

Werken bij Vitens

Met ongeveer 1.400 collega’s levert Vitens dagelijks een product van levensbelang: drinkwater. Ons werk heeft daardoor een maatschappelijk karakter en dat maakt het fascinerend.

Bekijk onze vacatures

Er schuilt een hele wereld achter drinkwater. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze klanten 24/7 te kunnen voorzien van betaalbaar, topkwaliteit kraanwater. En we proberen hun daarbij topkwaliteit service te verlenen. Het is dan ook niet gek dat Vitens veel variatie in functies kent. Zo kun je hier onder andere aan de slag als Monteur, ICT-specialist, Laborant, Projectleider, Teammanager of Beleidsadviseur. Oftewel: wat je achtergrond ook is, een kijkje nemen op onze vacaturesite is zeker de moeite waard. 

Werken bij Vitens

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.