Help Vitens verbeteren

Bij Vitens zijn we continu bezig met het verbeteren van onze service. Of het nu gaat om het betalen van uw factuur of het doorgeven van uw meterstand. Maar dit kan niet zonder uw hulp. Daarom starten wij met iets nieuws: Het Vitens Klantpanel.

Help ons verbeteren!

Als lid van het klantenpanel denkt u met ons mee en laat u uw stem horen. Zo leren we graag van onze klanten over waterbesparing: wat doet u al aan waterbesparing en met welke tips inspireert u ook anderen? Met uw deelname helpt u niet alleen ons, maar ook andere klanten van Vitens.

Wat doe ik als lid van het panel?

Als lid van het klantenpanel vragen we u een paar keer per jaar om uw mening te geven over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld of onze website duidelijk is, of een e-mail begrijpelijk is en het doorgeven van de meterstand gemakkelijk lukt. Kortom: een belangrijke taak!

Wat levert het mij op?

U zorgt voor een betere service voor uzelf en andere klanten. Uw mening zorgt ervoor dat wij beter begrijpen wat voor u belangrijk is.; Zo voeren we op basis van de resultaten bijvoorbeeld verbeteringen door aan de website.

Ook lid worden?

Meld u dan nu aan. Klik op de link en laat uw gegevens achter. Ik meld me aan


Uitkomst recent klantonderzoek

Onlangs is er weer een onderzoek gedaan onder ons klantpanel. Ditmaal vroegen we om advies rondom de oproep van de meterstand. Daarbij ging het om de keuze van een tekst fragment: hoe komt het over en hoe kan het beter? 

Voor zowel onze klanten als voor Vitens is het belangrijk dat klanten de juiste meterstand op tijd doorgeven; alleen dan kunnen we een correcte afrekening versturen en betaalt de klant exact wat hij heeft verbruikt. 

De uitkomst van het klantonderzoek is dat de meeste klanten de huidige oproep wat onvriendelijk vinden overkomen, maar dat de boodschap wel duidelijk is. De voorgestelde nieuwe tekst komt wel veel vriendelijker over, maar is minder duidelijk. Daarom hebben we het advies gevolgd van de panelleden en een combinatie gemaakt van beide teksten. We gaan aan de slag met de volgende oproep: “Geef a.u.b. binnen vier weken de stand van uw watermeter door. Wanneer u de meterstand elk jaar aan ons doorgeeft, dan betaalt u precies wat u heeft verbruikt.”

Hartelijk dank aan de panelleden.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.