Op dit moment heeft Vitens alle niet-urgente werkzaamheden achter de voordeur stopgezet.

Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Natuurlijk lossen we acute storingen en lekkages altijd op.    Leer meer

De Wandeling met Rien Brooijmans

In ‘De Wandeling’ gaat directievoorzitter van Vitens Jelle Hannema op pad met samenwerkingspartners en zakelijke klanten van het drinkwaterbedrijf. In deze vijfde aflevering gaat de directeur van Vitens aan de wandel met Rien Brooijmans, plantmanager bij aardappelverwerker McCain Foods Holland.

Duurzaam omgaan met water

Jelle Hannema en Rien Brooijmans wandelen door het waterwingebied Fledite in Flevoland. De wereldleider in de productie van aardappelspecialiteiten gebruikt het drinkwater om aardappels te wassen, snijden en stomen, om zo onder andere friet te kunnen maken. De kwaliteit van het drinkwater is voor McCain als voedselverwerker vooral heel belangrijk. De plantmanager van McCain geeft daarnaast aan dat het bedrijf vanuit duurzaamheid de ambitie heeft het waterverbruik in de komende vijf jaar met 10% te verlagen.

Benieuwd naar het hele gesprek en weten hoe McCain water gaat besparen? Bekijk de video.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.