Educatie

Vitens heeft een speciale website gemaakt voor kinderen: www.kraanwaterkennis.nl. Deze website biedt informatie over drinkwater en water in brede zin. De informatie is gericht op kinderen van groep 6 en 7 van het basisonderwijs en natuurlijk kunnen ook kinderen van de andere groepen voor informatie terecht op www.kraanwaterkennis.nl. U vindt er naast informatie een uitgebreide bibliotheek over watergerelateerde onderwerpen en filmpjes en afbeeldingen met uitleg. Docenten kunnen inloggen met het BRIN nummer van hun school en vinden zo een uitgebreide toelichting en aanvullende informatie voor hun lessen.

Bloemen Plukken

Recreatie: ervaar het waterwinproces

In Van bron tot kraan heeft u kunnen lezen over het waterwinproces, de zorg voor het waterwingebied en hoe Vitens uw water bewaart en transporteert. Maar u kunt het ook gaan ervaren.

Van bron tot kraan

Ga wandelen in een waterwingebied!

Ons drinkwater komt uit prachtige en ongerepte natuurgebieden in Nederland. De waterwingebieden van Vitens zijn de bron voor lekker en zuiver drinkwater. Ontdek deze mooie natuurgebieden zelf.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.