Maatschappij

Vitens staat als leverancier van een eerste levensbehoefte middenin de maatschappij. Ons werk kunnen we niet doen zonder onze omgeving. We zijn voortdurend in gesprek met onze klanten, leveranciers, toezichthouders en maatschappelijke partners.

Veldlessen

Elk schooljaar nodigt Vitens samen met IVN basisscholen uit Zwolle en Dalfsen uit om deel te nemen aan veld­lessen in waterwingebied Vechterweerd. Gewapend met verrekijkers, capes en schepnetten gaan kinderen van groep 7 en 8 de natuur onderzoeken. Spelenderwijs wordt duidelijk dat er heel wat komt kijken bij het winnen en zuiveren van water en dat je daarom voorzichtig moet omgaan met waterwingebieden.

Meer weten of meedoen?

Duurzaamheid

Vitens levert een actieve bijdrage aan de verduurzaming en de beschikbaarheid van schoon drinkwater. Bescherming van onze bronnen en dienstverlening naar onze klanten staan hier centraal. Zo innoveren we voortdurend om onze productie en infrastructuur te verduurzamen.

Lees meer

Kraanwaterdag

Kraanwater graag!

Nederland staat bekend als het land met het beste kraanwater ter wereld. Het is van hoge kwaliteit, duurzaam, lekker en gezond en daar mogen we best trots op zijn! Wij zetten ons in om kraanwater op zo veel mogelijk plekken beschikbaar te maken en het verhaal achter kraanwater te vertellen

Wens jij overal kraanwater? Vraag erom!

Ontdek meer

Vitens Evides International

Onze enorme hoeveelheid kennis over drinkwater delen we graag met de rest van de wereld. Wie beseft dat wereldwijd 1 miljard mensen géén schoon drinkwater hebben, begrijpt dat onze hulp meer dan noodzakelijk is.

Ontdek meer

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.